Bij Baabl kunt u terecht voor:

 
 

Wat kost Baabl?

 
 

Taallessen Spaans, Engels, Frans en Nederlands

Baabl verzorgt ook privé-taallessen aan mensen die hun kennis en uitspraak van het Spaans, Engels of Frans willen verbeteren.

Opfrissen

U heeft bijvoorbeeld ooit, lang geleden, een cursus Spaans gevolgd, maar u heeft er sinds toen eigenlijk niets meer mee gedaan. Maar nu moet u binnenkort voor uw werk voor langere tijd naar Spanje…
Tijdens een intakegesprek zal Baabl dan in overleg met u bepalen hoe u die weggezakte kennis zo snel mogelijk weer op kunt halen en zelfs nog kunt verbeteren.
Of u wilt bijvoorbeeld Frans leren zodat u zich tijdens uw vakanties in Frankrijk beter verstaanbaar kunt maken.
Baabl zal dan tijdens de lessen extra aandacht besteden aan situaties die tijdens zo’n vakantie veel voor zullen komen, zoals het verblijf op een camping of in een hotel. Als u daarentegen juist Frans wilt leren om beter te kunnen communiceren met uw collega’s van het kantoor in Parijs, dan zullen er tijdens de cursus weer heel andere onderwerpen aan de orde komen.

Hoe dan ook, tijdens het intakegesprek kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn. Baabl zal dan samen met u vaststellen op welk niveau u de taal al beheerst en waar het nog aan schort. In overleg met u zal Baabl dan een flexibel lespakket samenstellen.
Op deze manier wordt u zo optimaal mogelijk voorbereid op de concrete situaties waarin u de taal zult gebruiken.

Oppoetsen

Het kan natuurlijk ook zijn dat u uw kennis van bijvoorbeeld de Engelse taal alleen nog even wil oppoetsen voordat u naar dat congres gaat. Of u wilt de voor u geschreven Engelse speech alleen nog even doornemen met een deskundige om te controleren of u alles inderdaad correct uitspreekt.

Ook deze dingen zijn mogelijk bij Baabl.

Als Nederlands niet uw moedertaal is

U kunt bij Baabl ook terecht voor privé-taallessen Nederlands op alle niveaus indien uw moedertaal Engels, Frans, Duits, Spaans of Portugees is.
Ook hier geldt natuurlijk dat Baabl de inhoud van deze lessen zoveel mogelijk laat aansluiten op uw persoonlijke wensen.

Baabl richt zich voor alle taallessen zowel op de particuliere als op de zakelijke markt.